1. Youandx support
  2. Info til bookere og medarbejdere

Hvordan finder jeg specifikke medarbejdere i min organisation?

Hos Youandx kan du nemt finde medarbejdere med specifikke kompetencer

I denne guide gennemgås det hvordan du finder en medarbejder med specifikke kompetencer. Det er dog muligt at finde en medarbejder med en hvilken som helst kombination af kompetencer, kompetencemål, kompetenceønsker, certifikater, og endda i specifikke afdelinger. Disse kan kombineres præcis som du ønsker.

I dette eksempel gennemgås det hvordan man finder medarbejdere med kompetencerne "JavaScript" niveau 5-9 og "Frontend programmering" niveau 1-9.

💡 Hvad kan jeg søge efter?

I denne guide gennemgås det hvordan du finder en medarbejder med specifikke kompetencer. Det er dog muligt at finde en medarbejder med en hvilken som helst kombination af kompetencer, kompetencemål, kompetenceønsker, certifikater, og endda i specifikke afdelinger. Disse kan kombineres præcis som du ønsker.

I dette eksempel gennemgås det hvordan man finder medarbejdere med kompetencerne "JavaScript" niveau 5-9 og "Frontend programmering" niveau 1-9.

7. Klik på '+' for at vælge specifikke kompetencenievauer

I dette eksempel ønsker jeg at finde en medarbejder med niveau 5-9. Hvis du ønsker at finde en medarbejder med et hvilket som helst nvieau, kan dette samt det efterfølgende step springes over.