1. Youandx support
  2. Info til bookere og medarbejdere

Hvordan opretter jeg en medarbejder manuelt?

Her er en visuel guide til hvordan du opretter en medarbejder hos Youandx

Bemærk at det er muligt at tilføje medarbejdere manuelt, hvilket vises i denne guide, eller via csv.

💡 Send velkomstemail

Når du har udfyldt medarbejderens email, kan du vælge at sende dem en velkomstemail.

Hvis du vælger dette, udsendes der automatisk en email til dem.

Hvis du vælger ikke at sende emailen, vil medarbejderen ikke blive informeret om at de er blevet oprettet.