1. Youandx support
  2. Info til bookere og medarbejdere

Hvordan opretter man afdelinger?

I denne artikel gennemgås det, hvordan du kan oprette afdelinger for din organisation

Uanset om I udvider forretningen eller får flere medarbejdere i gang med at bruge Youandx, kan det være en stor hjælp at organisere medarbejderne i afdelinger. På den måde får I overblikket over, hvilke bookinger der bliver lavet i flere afdelinger.

For at lave en ny afdeling:

• Log ind på en Youandx-admin profil
  • I navigationsbaren i højre side, tryk på Organisation
  • Du tages nu til en side, hvor du kan se de eksisterende afdelinger. For at oprette en ny afdeling, klik på -ikonet.
  • Vælg afdelingsnavn og tryk endeligt på Opret

Så nemt er det!

Hvis du får brug for at oprette en underafdeling, kan vi anbefale artiklen om dette.