1. Youandx support
  2. Info til bookere og medarbejdere

Hvordan opretter man underafdelinger?

I denne artikel gennemgås det, hvordan du kan oprette underafdelinger for din organisation

Hvis I har en stor organisation, har I formentlig mange lag af afdelinger, som I ønsker at få repræsenteret i Youandx. På den måde får I overblikket over bookinger lavet i alt fra hele organisationen til den mindste underafdeling.

For at oprette en underafdeling:

• Log ind på en Youandx-admin profil
  • I navigationsbaren i højre side, tryk på Organisation
  • Du tages nu til en side, hvor du kan se de eksisterende afdelinger.
  • Hold musen over den afdeling, som du ønsker at oprette en underafdeling i, og tryk på -ikonet.
  • Der kommer en boks frem, hvor du kan vælge navnet på underafdelingen.
  • Tryk på Opret

Så nemt er det!