1. Youandx support
  2. Info til leverandører

Sådan logger du ind

Hjælp til at logge ind og løsninger på log ind problemer.

For at logge ind på Youandx, skal du gå til youandx.com, holde markøren over hamburger-menuen (de tre vandrette streger) øverst i højre hjørne, og vælge "Log ind".  Her skal du indtaste din mailadresse samt adgangskode og vælge "Log ind".

log-in

Problemer med at logge ind?

Hvis du får fejlmeldingen "Login fejlet, prøv igen", kan dette opstå af flere forskellige årsager.
Vi har samlet de mest hyppige problemer og dertilhørende løsningsforslag nedenfor:

• Måske har du glemt din adgangskode? For at nulstille koden, skal du gå til youandx.com/login og klikke "Glemt adgangskode?", og derefter indtaste den mailadresse, du har brugt til at ansøge som ekspert hos Youandx. Du vil inden for kort tid modtage en mail med videre instruktioner, så du kan nulstille din adgangskode. Modtager du intet, opfordres vi dig til at tjekke i mappen "uønsket mail".
  • Bruger du flere mailadresser? Hvis du har glemt mailadressen, som du har brugt til at ansøge som ekspert hos Youandx, så kontakt os endelig via telefon, chat eller email, hvorefter at vi vil kunne hjælpe dig.

Log ind uden adgangskode

Når du er på youandx.com/login, kan du trykke på 'Log ind uden adgangskode'. Når du gør dette, sendes der en email til din email-adresse, hvor du får en knap som du kan trykke på.

Når der trykkes på knappen, logges du automatisk ind - helt uden brug af adgangskode!